1 Şubat 2017 Çarşamba

Yeniden Başlasın

      
      Bir devre arası transfer dönemini daha nöbetlerle geçirip, gelmeyene üzülüp bazen sevindigimiz; geleni de kimilerinin yerip kimilerinin övdüğü günleri geride bıraktığımız şu zamanlarda 2.yariya başlarken küçük bir analiz yapma ihtiyacı hissettim.

    Beklentilerin FFP yüzünden çok yüksek tutulmadıgı bu kısa süreçte yapılan 2 hamle ile tabi ki yeterli olmasa da takımın yapısının daha oturaklı hale geldiğini düşünüyorum. Gönderilen kiralıklarda dahil olmak üzere 7 isim maaş yükünün azalması anlamında olumlu gözükürken şampiyonluk yolunda iken devre arasında takımın çok fazla değişiklik ile yeni yapılanmaya girmemesi kanaatinde olduğumdan kadronun oturmasının ve takım iskeletinin yerleşmesine odaklanilmasinin daha faydalı olacağı kanaatindeyim.

     Ahmet Calik defansta istikrarı ve genç yaşıyla hem alternatif hem de ilk 11 anlamında elimize ekstra bir koz sağlayacak gibi gözükürken, Garry'nin gelmesi ile kanatlarda hızlı ve efektif oyuncu sayımız artarken Poldi'nin önde oynamasına da daha fazla olanak sağlamış olacaktır.

    Tabi ki takımımızın eksikleri başta yeterli görmediğim hoca ile birlikte çok fazla lakin sakatlarin dönmesi ve yeni gelen 2 isimle 2.yarıya daha umutlu girmek için de sebeplerimiz çoğalmış gözüküyor. Bu sezon gelecek anlamında da birçok şeye önayak olacağından çok önemli bir 15 hafta bizleri bekliyor.

     Pozitif düşünelim pozitif yansisin kanaatindeyim, başka G.Saray yok, zaman destek olma ve sahip çıkma zamanı; herşey daha güzel olacak buna inanalım derim.