1 Kasım 2014 Cumartesi

MURADA MI ERECEĞİZ, BEKLEYİP GEBERECEK MİYİZ!


     Biz sabreden dervişin genelde muradına erdiğini biliriz öyle söylenmiştir senelerce ama bir de işin kötü senaryosu vardır aslına beklemekten gebermesi gibi. Prandelliyle ilgili yeni değişen yönetim ve Başkan şu anda beklemeyi öngörmekte ve aslında köprüyü geçerken at değiştirmeyi gereksiz bulmakta olarak gözükmekte.

    Şu an ki puan durumuna bakınca aslında son 5 sezonun en yüksek puanı toplanmış, takım maç fazlasıyla da olsa lider olarak gözüküyor olsa da oynanan oyun ve ilk 8 haftada atılan 10 gol, söylemler, tavırlar bende de hala hocayla işin olmayacağı ve yapının uymayacağı intibasını veriyor bana ki her ne kadar geldiğinde destek olsam da sanırım kolay kolay artık ısınamayacağım kendisine.

    Kasımpaşa maçına gelecek olursak ta Sneijderin yedek ve Melonun cezalı olduğu bu kadro düzeninde doğal olarak yaratıcılık ve etkili oyundan uzak geçen bir ilk yarı vardı, 2. yarı çift forvete dönünce ki her ne kadar Olcan'ın çıkması hata olsa da rakibin çıkmasını engellemiş bir takım ve bunun sonucunda gelen ilk golle rüzgar tersine döndü. Wesley oyuna girdikten sonra oyuna genişlik katınca çok etkili olmasak ta topun bizde kalmasını sağlayarak  Babelin çıkmasının da etkisiyle rakibi pasifleştirerek göstermelik baskıyla maçı son dakika da olsa kazanmayı başardık.

   Güzel yanlarını ele alırsak maçın Sabrinin dönüşü ve takımdaki sağ beklerden daha etkili gözükmesi, Selçuğun en azından normal seviyede oynaması, takımın kısa süreli de olsa mücadelesi ve çift forvet yapısının bu takıma daha uygun olduğunun anlaşılmasını söyleyebiliriz.

    Salı günü büyük bir maç yine bizi bekliyor ki o tempoya ve düzene ayak uyduramayan kadro yapısının yapacaklarının dışında hocanın bu sefer nasıl bir düzenle çıkacağı da benim için çok büyük merak konusu lakin en azından Armaya ve formaya saygı bekliyorum; biz nasıl onlara gereğinden fazla saygı gösteriyorsak.

   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder