26 Aralık 2016 Pazartesi

Suni Teneffüs İçin Doğru Doktor Lazım


   Kısa da olsa biten bir ilk yarıdan sonra küçük bir analiz, FFP gölgesinde girilen umutsuz bir transfer dönemi öncesi birkaç yorum ve yapılması gerekenler hakkında aslında küçük bir yazı paylaşmaktı ilk amacım.

    Alınan 33 puan ve ilk yarıyı 3. tamamlamak beklentilerin altında kalınmasını sağlasa da sorunların çok büyük olduğunu gördükten sonra buna da şükür moduna soktu hepimizi aslında.

     Sezon başında yaptığımız öngörüler maalesef gün geçtikçe bizi hep yanılttı, JOR Bey bizi sükutu hayale uğrattı; tercihler, oyun kalitesi, oyuncu seçimleri, efektiflikte sıkıntılar, disiplinsizlik, gençlerden uzaklaşma ilk aklımıza gelen negatif linkler olarak ilk yarı boyunca hep karşımıza çıktı.

     Peki neler yapılmalı, nasıl olaya el konulmalı derseniz; şartlar bizi hamle ve müdahale yönünde çok kısıtlıyor yoksa kaleci hariç heryere transfer gerekiyor maalesef diyerek keşke sorunları çözebilseydik lakin bir futbol aklı gerekiyor herşeyden önce sonra da o aklın müdahale yapmasına imkan sağlayacak ortamlar.

     Ocak döneminin kısa sürmesi hepimizi mutlu etse de, sonrası belki de içimizi karartıyor daha şimdiden, "G.Sarayın olduğu heryerde umut vardır" evet lakin bekleyen dervişin neler göreceği de hepimizin merakı. Kazanmak istenen 2 kupa var ortada ve kazanma kültürümüz mevcut hepsinin yanında, armanın gücüne inanmak lazım ama oyuncuya dayalı sistem değil gerçekten oynamayı hakedenlerle devam edilmeli daima.

1 yorum:

  1. Umarım istikrarlı bir kadro ile ikinci yarıyı şampiyon tamamlayacağız. Sezonun ilk yarısı için aklımızda soru işaretleri kaldı.

    YanıtlaSil