20 Nisan 2014 Pazar

ÇÖZÜM...

Resim yok, çünkü çözümü bulacak kişiyi ben değil camia belirleyecek, kimin kellesi uçacak kim ipin ucuna gelecek, kim kalacak kim unutulup gidecek. Ben sadece izliyorum şu anda ama olması gereken tek şey yapılması gereken tek şey kesin çözüm; bekliyorum izliyorum gereken yapılmazsa gereken yapılacaktır!

15 Nisan 2014 Salı

ÇIKIN ŞU FİNALE...


        Yarın Bursa'da gelecek sezonu da etkileyecek çok mühim bir maça çıkıyoruz, belki de hem hocanın hem de çoğu oyuncunun kaderi de bu maçta çizilebilir.

        Oyun, taktik, mental, kondisyon, istatistik, direnç falan hikaye aga; ya yenin ya yenin ya da yenin. Ha birde deplasman fobisi vardı dimi vallahi beni ırgalamaz artık kardeşler, renktaşlar; bu sefer lütfen yenin çıkın şu finale eee sonra da alın kupayı.

        Unutmayın ki arma daha iki gün önce ruhunu koyanların Avrupa Şampiyonu olabileceğini, inanç ve mücadeleyle neleri başarabileceğini gösterdi; inanmak çoğu şeyi başarmak demek o parçalı forma altında; İNANIN YETER!

13 Nisan 2014 Pazar

AVRUPANIN EN BÜYÜĞÜYÜZ...


                  Öncelikli olarak Finale kadar bu Parçalı Arma efsanesini bir kere daha tüm Dünya'ya gösteren kızlarımıza inanmadığım için çok özür diliyorum. Finale geldiklerinde ise hele de rakip diğer yakanın takımı ve ortada bir kupa varsa, bu kupa da Avrupa'da ise kazanacağımıza olan inancım sonsuz ve azmim sınırsızdı ki beni mahçup etmeyen bu efsanelere ne kadar teşekkür etsem az.

                 Bu takım özellikle son 5-6 sezondur artan yatırımlarla tekrardan canlandı, eski günlerine dönüş mesajını vermeye başlamıştı; 2009'da kazanılan Eurocup zaferi zaten Avrupa'da kazanılacak bir kupa kaldığının sadece onun da tabi ki bizim tarafımızdan kazanılabileceğinin bir habercisiydi yine ancak geçen sezondan sonra bütçede biraz küçülme yaşayan, kısıtlı rotasyonla mücadele eden bu efsanelerin aslında buralara geleceğini sezon başında kimse tahmin etmiyordu.

                 Başta büyük insan, yüce coach Ekrem Memnun olmak üzere tüm teknik ekip, tüm oyuncu efsanelerimiz ve bu takıma emeği geçen herkese minnetlerimi sunuyor, bize yaşattıkları onur, gurur ve sevinç için de ne kadar teşekkür etsem az diyorum.

                 Birde diğer takıma lafım, ne zaman bir finalde karşılaşsak kupa alıyorduk Türkiye'de ancak Avrupalılar da anlamış olacak ki onlar da kupa vermeye başladılar, tesadüf dediniz aldık Avrupa'da her branşta almaya devam ediyoruz, bundan sonra da alacağız ancak bu branşta artık bence artık konuşmayın; bir daha olmaz ya olur da Avrupa'da finalde karşılaşana kadar. Bu arada kapatamamışsınız sanırım Rusya'da ışıkları biz kupa alırken ama olsun size lokal başarılar yeter, Allah başkanınızdan da razı olsun bize daha çok branşta çok kupalar vermeyi nasip etsin ileri günler yıllar İNŞALLAH!

11 Nisan 2014 Cuma

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİ DE GALATASARAY


           Bugün günlerden G.SARAY gerçekten, Bayan Basketbol takımımız Euroleague Womenda finalde, Erkek Basketbol Takımımızda Euroleague'de ilk 8'de.

             Kuruluş amacına uygun hareket eden, armaya layık mücadele eden, bize bu onuru yaşatan, parçalı formaya sahip çıkan herkese teşekkürü bir borç biliyor, Ünal Başkanıma da verdiği başarı sözünü her branşa yansıttığı için de ayrıca minnetlerimi iletiyorum.

            G.Saray bir spor kulübüdür, Türkiyeyi Avrupa'da en üst seviyede temsil eden en büyük markasıdır, bu böyle biline bundan sonra da büyüyerek devam edecektir; tarih yazmaya devam büyüklük diyenlerde kitap sayfalarını kurcalamaya devam etsinler.

7 Nisan 2014 Pazartesi

WELCOME TO JUDGEMENT DAY


        Evet bir yargılama günüydü Pazar günü aslında, tribüne asarak başladık bu pankartla yargılamayı; yapanlar G.Saray taraftarlarıydı ve aslında yargılanacak kişiler de tahmin ettiğiniz gibi sadece diğer takım oyuncuları değil kendi oyuncularımızdı da.

      Taraftar yargı konusunda çok inançlı ve istekliydi sahadakilere söylediklerini yaptırmak içinde çok çaba sarfettiler, kendimden biliyorum full konsantre başladık maça ve asıl yargılayacağımız isimlere büyük baskı yaptık. Gelen kırmızı kartta, rakibin özellikle ilk yarıda sahamıza gelememesi aslında bu baskıyı sahaya yansıtma ve rakibe hissettirmeyle alakalıydı biraz.

      Sonuç aslında olması gereken gibi oldu, maç sonu da kutlama yapıldı, taraftar mutlu oldu; bu maçta sevindiğim birkaç olay oldu onları da belirteyim dedim, herkesin yollamaya çalıştığı R.Mancini hem rüştünü biraz daha ispat etti ve kupa öncesi takımda moral kazanıp bir bakıma bir ivme kazanabilmek için olumlu bir hava getirecektir. Selçuk olayına daha sonra yorum yapacağım o çok ayrı ha birde asıl sevindiğim konu ise zaten yukarıda resimde mevcut.

      Kapı dışarı edilmesi gerekenlere kapı gösterilir, herkese hakettiği değer hakettiği şekilde verilir; akşam da verdik mesajı, yaptık yargılamayı; demek ki ülkemde adaleti kesmeyenlere cezayı almayanlara bizim ceza vermemiz gerekiyormuş; o temiz sahayı kirli isimler asla kirletemedi bundan sonra da kirletemeyecektir bu böyle biline.

1 Nisan 2014 Salı

TEK YOL KAZANMAK...


Bu derbi aslında yukarıdaki çocuk için bile bu anlamı ifade ediyor; analize gerek yok sonuç önemli bizim için şu anda.

Bu seneyi azda olsa taraftara affettirebilme maçı bu, oyundan daha önemli sonuç şu anda maalesef.

Kaybedilirse mi; çocuğun yukarıdaki tepkisi sınırlı belki ama orada 52bin kişi olacak ve çoğu da çocuk değil!