13 Nisan 2014 Pazar

AVRUPANIN EN BÜYÜĞÜYÜZ...


                  Öncelikli olarak Finale kadar bu Parçalı Arma efsanesini bir kere daha tüm Dünya'ya gösteren kızlarımıza inanmadığım için çok özür diliyorum. Finale geldiklerinde ise hele de rakip diğer yakanın takımı ve ortada bir kupa varsa, bu kupa da Avrupa'da ise kazanacağımıza olan inancım sonsuz ve azmim sınırsızdı ki beni mahçup etmeyen bu efsanelere ne kadar teşekkür etsem az.

                 Bu takım özellikle son 5-6 sezondur artan yatırımlarla tekrardan canlandı, eski günlerine dönüş mesajını vermeye başlamıştı; 2009'da kazanılan Eurocup zaferi zaten Avrupa'da kazanılacak bir kupa kaldığının sadece onun da tabi ki bizim tarafımızdan kazanılabileceğinin bir habercisiydi yine ancak geçen sezondan sonra bütçede biraz küçülme yaşayan, kısıtlı rotasyonla mücadele eden bu efsanelerin aslında buralara geleceğini sezon başında kimse tahmin etmiyordu.

                 Başta büyük insan, yüce coach Ekrem Memnun olmak üzere tüm teknik ekip, tüm oyuncu efsanelerimiz ve bu takıma emeği geçen herkese minnetlerimi sunuyor, bize yaşattıkları onur, gurur ve sevinç için de ne kadar teşekkür etsem az diyorum.

                 Birde diğer takıma lafım, ne zaman bir finalde karşılaşsak kupa alıyorduk Türkiye'de ancak Avrupalılar da anlamış olacak ki onlar da kupa vermeye başladılar, tesadüf dediniz aldık Avrupa'da her branşta almaya devam ediyoruz, bundan sonra da alacağız ancak bu branşta artık bence artık konuşmayın; bir daha olmaz ya olur da Avrupa'da finalde karşılaşana kadar. Bu arada kapatamamışsınız sanırım Rusya'da ışıkları biz kupa alırken ama olsun size lokal başarılar yeter, Allah başkanınızdan da razı olsun bize daha çok branşta çok kupalar vermeyi nasip etsin ileri günler yıllar İNŞALLAH!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder