7 Nisan 2014 Pazartesi

WELCOME TO JUDGEMENT DAY


        Evet bir yargılama günüydü Pazar günü aslında, tribüne asarak başladık bu pankartla yargılamayı; yapanlar G.Saray taraftarlarıydı ve aslında yargılanacak kişiler de tahmin ettiğiniz gibi sadece diğer takım oyuncuları değil kendi oyuncularımızdı da.

      Taraftar yargı konusunda çok inançlı ve istekliydi sahadakilere söylediklerini yaptırmak içinde çok çaba sarfettiler, kendimden biliyorum full konsantre başladık maça ve asıl yargılayacağımız isimlere büyük baskı yaptık. Gelen kırmızı kartta, rakibin özellikle ilk yarıda sahamıza gelememesi aslında bu baskıyı sahaya yansıtma ve rakibe hissettirmeyle alakalıydı biraz.

      Sonuç aslında olması gereken gibi oldu, maç sonu da kutlama yapıldı, taraftar mutlu oldu; bu maçta sevindiğim birkaç olay oldu onları da belirteyim dedim, herkesin yollamaya çalıştığı R.Mancini hem rüştünü biraz daha ispat etti ve kupa öncesi takımda moral kazanıp bir bakıma bir ivme kazanabilmek için olumlu bir hava getirecektir. Selçuk olayına daha sonra yorum yapacağım o çok ayrı ha birde asıl sevindiğim konu ise zaten yukarıda resimde mevcut.

      Kapı dışarı edilmesi gerekenlere kapı gösterilir, herkese hakettiği değer hakettiği şekilde verilir; akşam da verdik mesajı, yaptık yargılamayı; demek ki ülkemde adaleti kesmeyenlere cezayı almayanlara bizim ceza vermemiz gerekiyormuş; o temiz sahayı kirli isimler asla kirletemedi bundan sonra da kirletemeyecektir bu böyle biline.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder