8 Mayıs 2014 Perşembe

15.KEZ TÜRKİYE KUPASI BİZİM...


        Süper Kupayla başlanan bu sezonu yine bir kupayla kapatıyoruz. Çok tartışılan bu sezonun ardından çok eleştirilen, gidip gitmeyeceği tartışılan Mancininin ilk kupasını alması da önemli bir ayrıntıydı dün akşam için.

        Çok iyi oynamayan hatta topu rakibe veren bir takım vardı akşam; Sneijderin yaratıcılığı dışında o.sahada mücadele eden ve Burağın önde yalnız kaldığı bir oyun oynandı, sağ kanadı çok etkisiz ve rakibe pozisyon veren sol kanadı saman alevi gibi olan yavaş ve temposuz bir maç oldu bizim açımızdan. Rakibe pek pozisyon vermemek ise en önemli artımızdı neyse kazandığımız kupadan sonra eleştirmemek lazım pek ama sonuca göre yorum yapmadığımdan aklıma ilk gelenleri söyleyeyim dedim.

       Bu kupayı en çok kazanmış takım olarak 9 sene çok olmuştu kazanmayalı, ben üniversitede Olimpiyatta son kupada staddaydım şimdi de sevince ortak olmak çok güzel oldu, Konya'da kazanmamıştık kupa oralarda da bir hatıramız oldu.

      Şimdi kaldı 2 maç hem de çok önemli iki maç, bazılarının kaderini bizde ki kariyerini etkileyecek bu maçlar sonrası gelecek seneyi ayrıntılı konuşuruz ancak sevinmeye pek zaman yok şu anda, yalnız kazanılan maçta hataları görüp sonu iyi bitirmek belki de geçici bir güzel hatıra bırakacak ilerisi için bize ya da olumsuz unutulası bir sezon.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder