18 Mayıs 2014 Pazar

KÖTÜNÜN İYİSİ BİR SEZON...


                  2013-2014 Sezonu için söylenecek  en güzel laf aslında kötünün iyisi; geçen sıkıntılı bir süreç, hoca değişikliği ve ilginç enstantanelerle dolu macerası bol bir sezon...

                 Kısa hatlarıyla gözden geçirdiğimizde 2.'nin direkt Ş.ligine gittiği bu sezonda alınan 2.lik, 9 sezon sonra gelen kupa ve Ş.Liginde karlar altında grupta önüne geçilen bir Juventus sonrası Avrupa heyecanının ilk 16'ya taşınması.

                Aslında sezona en büyük favori olarak başlayan son 2 sezonun şampiyonu kötü bir başlangıç, yönetim değişikliğinin hoca yönetim karmaşasına yol açması ve değişiklikler sonucu farklı tarzda bir anlayışla devam edilmesi, d.arası gençleştirme çalışmalarıyla şu an geldiğimiz nokta.

               Şimdi ise analiz zamanı, en doğru analizin yapılıp, en doğru hamlelerle hem 4.yıldız hem de Ş.Liginde yine yapılması gerekenleri yapıp en azından gruptan çıkmak için kadro yapısının oluşturulması. Manciniyle mi yoksa başkasıyla mı göreceğiz ama ben kendimce analizimi yapıp gereken yapılması sonucu başarılı olunacağını düşündüğüm hamleleri burada yazacağım şimdilik G.Saray layik olduğu yerde 13.kez Ş.Liginde yine yani kuruluş hedefine bir kez daha çok yakın olacak artık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder