19 Ekim 2014 Pazar

Mini Mini Bir KUŞ Donmuştu, Pencereme Konmuştu!!!

       
             Bir Derbi Gününü daha geçirdik dün akşam, Müthiş bir Ulubatlı Souness koreagrafisi ile başlayan, yağmur altında metrosu çalışmayan, PASSOLİG yüzünden futboldan uzaklaşan bir '' Dünya Derbisi'' ni daha izledik hep beraber.

            Çok kısır bir ilk yarı geçti önce, iki takım içinde pozisyonsuz, zevksiz, orta saha mücadelesinde yaratıcılıktan uzak geçen bir devre oldu aslında; rakip bize göre biraz daha organize ve topa hakim gözükse de topu ileriye taşıyamamaları ve sadece sağ kanadı kullanmaya çalışmaları kısıtladı onları da .

            Bizde ise Dzemaili tüm topları ezerken, Selçuk yine etkisiz, Veyselle takım sağ beksiz, Burak varken de forvetsiz oynadı. Melo herşeyi yapmaya çalışıyor, Sneijder az topla buluşuyor, Olcan kanattan koşuşturuyor; Semih ve Chedjou ise oyunu arkadan kurmaya çalışıyordu.

            2.Yarı ise hızlı başladık aslında, bir geçici baskı sonrası Alves'in adam öldürmeye teşebbüsü sonrası rüzgar lehimize döndü derken direkten dönen topumuz gol geliyor mesajı vermişti ki yine duraksadık; ta ki '' Diego''dan küçük Sneijder sazı eline alana kadar.

            Belinden sakatlanma numarası yapan kaledeki şahsiyeti hem sağa hem sola yatırarak aslında egzersiz yaptırdı Wesley; bizlere de 3 puan sevinci yaşattı, sanırım artık takımın da ona olan saygısını iyice arttırdı.

           Telgrafımızın tellerine KUŞLAR kondu bugün, bizde minik kuşları pencerimizden içeri aldık, gönül rahatlığıyla da şimdi kendi ligimize doğru yol aldık, neyse biz şimdi asıl rakibimizi düşünelim onlarda sanal hocalarıyla sanala geleceklerini...

           

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder