2 Ekim 2014 Perşembe

Çarşambanın Gelişi Cumartesiden Belliydi

       
        Ş.Liginde 2.maçımızda Arsenal deplasmanlarında Londra semalarından 4-1 lik mağlubiyetle dönüyoruz, 2. maçımızdan da galibiyet görmeden ayrılıyoruz maalesef.

        Maça 3 lü savunmayla başlayıp Meloyu stoper Sneijderi ön libero olarak takımını kuran Prandelli Sivas maçının bir benzerini sahaya sürdü aslında. İlk 20 dakika da kademeler kapatılıp sahaya doğru yayılmış bir takım görüntüsü versekte sol çizgiden top çıkartan kimse olmadan Sneijderin pozisyon kapaması aslında yanlış duruş ve yerlerinde olmayan bir takımın habercisiydi ki düzenli yaptığımız bireysel hatalar bize maçın başında oyuna tutunamadan kopma ve maçın erken bitme durumunu karşımıza getirdi.

      2.yarı ise 4 lü savunma ve 4-4-2 aslında bir hazırlık maçı kıvamında geçen kendimizi denemek amacıyla oluşacak bir maç izleyeceğiz derken, 10 kişi kalan rakip sonucunda bizim atak denemelerimizle geçen bir maç izletti bana.

      Bu maça 3'lü savunma ile çıkmak intihardı, Sivas maçında verilen birçok pozisyon bize uyarıydı aslında evet, Melo, Sneijder, Yekta oynamamalıydı; Olcan, Hamit oynamalıydı tamam bunlarda doğrudur zaten taktik analize girersek eksik gedik çok buluruz ancak biz hala birşeyi oturtamadık, RUH! Ne zamandır yok bu RUH ve ne zamandır dönem dönem gelip kayboluyor yine.

       Hoca geç geldi evet, transferlerde geç yapıldı ancak artık bazı şeyleri rayına oturtmak, bazı isimleri oynatıp oynattırmak gerekli; yoksa değişim yakın gözüküyor ya da bizi sıkıntılı günlerle geçen uzun süreçli günler daha da çok bekliyor. Herşeyi kabul edebilirim ancak LOKAL kalmayı ve onu kabul eden, mücadelesiz sahaya yayılan o armaya yakışmayan kişi ve ekipleri asla kabul edemem; zaten bizim anlayışımızda da bu yoktur böyle düşünenlere de yer yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder