20 Nisan 2015 Pazartesi

SADECE BEYAZ FORMANIN LANETİ Mİ...

 
                   Evet maç öncesi beyaz formayla sahaya çıkacağımız da Balıkesirspor deplasmanında bile kaybettiğimiz aklıma gelmişti hemen. Totem yapmak ya da uğurları olan ve dikkate alan bir isim olan ben hüsnü kuruntu yapma dedim kendi kendime hemen aslında.

                   Maça çıkan 11'de aslında yine bir yanlış vardı gözüken, Umut sağ kanatta oynayamadığı halde oynatılınca eksik oluyoruz, yetersiz oluyoruz zaten bek Sabri iken orası bir seviyede işliyor önünde kanat özelliği olmayan bir isim olunca zaten bir kanatsız başladık maça. Ortada da Melo olmayınca her ne kadar elinden geleni yapsa da pas organizasyonunu yapan ama sertliği veremeyen Hamit olunca da rakibe teslim edilmiş bir o.saha zaten gol yemesek kurban keseceğimiz bir savunmamız varken gardımızı düşürmemize sebep oldu.

                   Emre Ç.-Hamit değişikliği ise Sneijderin geriye çekilmesiyle aslında doğru olacakken bir anda takımın efektif gücü olan Wesley-Yasin ikilisinin bozulmasına sebep olarak top yapan takımın ileri gidememesini sağladı ki bunu anlayan Hamza Hoca 2.yarıda 4-1-3-2'ye dönerek efektifliği arttırdı, pozisyon sayımızı çoğalttı ve pas yaparak topa hakim olmamızı sağladı; her ne kadar Yasin Olcan değişikliği yanlış olsa da ki. Tabi bu üstünlük golü atana ve orada Umut dururken Burak çıkana kadar devam etti artı takımın haftalardır gözüken 2. yarıda oyundan düşme özelliği ve Ersun Yanal'ın geç kalmış doğru değişiklikleriyle maçı ellerimizle vermiş olduk.

                  Kaybedilen 3 puan önemli ve kalan 7 haftada bizi bir anda 3.sıraya itti lakin bundan daha tehlikeli ve kötü olan aslında haftalardır aynı hataları söyleyip görmemize rağmen değişmeyen ve düzelmeyenler. Hamza Hocayı sorgulamak, oyuncuların kapasitesini sorgulamak yapılabilir şu anda ama asıl yapılması gereken eldeki hamurdan kalan haftalarda en iyi şekilde nasıl faydalanırız olmak olmalı çünkü artık hiçbirşey bizim elimizde değil ve tren kaçmak üzere.

   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder