21 Mart 2015 Cumartesi

KAZANAN HER ZAMAN HAKLI MIDIR...


   
       Deplasmanda kazanmayı bu sezon özellikle de Hamza Hocadan sonra daha çok başaran ve inanan takımımız hafta arası hocası istifa etmiş, kadrosal ve tesissel anlamda ülke sınırlarında üst düzey bir ekip olan Kasımpaşa karşısında aslında çok ta kötü oynamadığı ilk yarıda bir anda 2-0 geriye düştü.

      Geçtiğimiz hafta olduğu gibi savunması yine pozisyon veren ve gol yeme konusunda Muslera'ya rağmen çok başarılı olan ekibimiz girdiği pozisyonlardan yararlanamadığı gibi, verdiği kontralarla da rakibin hızlı adamlarının ekmeğine yağ sürdü ve bizi kahretmeye devam etti ilk 45 dakikada.

       2.yarıya ise takımın hücum varyasyonlarında bu sezon önemi daha da belli olan Burak değişikliği ileride daha çok çoğalmamızı sağladığı gibi Yasin-Sneijder-Telles uyumunu daha da arttırdı. Muslera'nın kritik kurtarışı sonrası artan özgüven ve gelen gol ise zaten çabuk dağılan bir ekip olan Kasımpaşa'yı biranda sürklase etmemizi sağladı.

      Evet bugün kazandık ve çok önemli bir galibiyet oldu hatta rakiplerin derbisi öncesi belki de 3 puandan fazla puan kazandık lakın takımın kırılgan yapısı, dirençsiz duruşu ve sürekli hata yapan savunması hala devam ettiği gibi bazı oyuncuların formsuzluğu, bazı isimlerin alternatifsizliği, bazı isimlerin de istikrarsızlığı da hala can sıkıyor.

      Bu sezon artık bu şekilde devam edecektir bu sorunlar mühim olan bunu ne kadar az hissedip hissettireceğiz o yüzden destek ve inanç devam etmeli, kazanma kültürümüz ve tecrübemize güvenmeliyiz çünkü lig Mayıs'ta bitiyor ve Mayıs'lar bizimdir!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder