28 Şubat 2015 Cumartesi

Khalkedon'dan 1 Önce

 
           İlk defa kendi resmimi koyuyorum bloğa; yok yok Sneijder, Yasin, Selçuk falan değilim, resimde sevinenlerden en önde solda yumruğunu sıkan siyah montlu gencim sadece... Bir Cuma akşamı maça son dakikada yetişip takımı desteklemeye gittim bende herzaman ki yerime ama daha fazla inanç, istek ve güvenle.

          Erciyes karşısına maç öncesinde Şifo Mehmet'in liderlikten indireceğiz laflarını dinlemiş, çok heyecanlı bir maç intibası bizi bekliyor derken maça hızlı başlayıp gelen erken gol aslında bizleri daha rahat geçecek bir maça yönlendirdi. Kaçan goller rahatlamak için gelecek 2.golün habercisi derken kaleyi tutan ilk pozisyonun gol olması ilk yarının son 10 dakikasını sıkıntılı geçirmemizi sağladı.

          İkinci yarı ise yine hızlı giriş, baskı ve sonrasında gelen gol bu sefer tempomuzu düşürmemize değil aynı konsantrasyon ve istek ile maçı götürmemizi, bol pozisyon zenginlikli ve Wesley'in assolistliğiyle sona eren liderliği pekinleştirici bir tablo çıkardı bize bu haftada da.

          Şimdi ise Khalkedon'a gitme zamanı, ışıkları kapatmaya, sahanın ortasına bayrak dikmeye ramak kaldı; gerçi saha ortası doluymuş oturanlar olacakmış duyduğumuz lakin kazanma hırsımız, azmimiz ve iyilerin mutlaka kazanacağını, adaletin yerini bulacağını düşündüğümden dolayı 4 puan farkın rahatlık ve güveni de eklenince bu koşullarda zaman kazanma zamanı diyorum yeter ki yolumuza taş koymasınlar...

       

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder