21 Şubat 2015 Cumartesi

ICEBERGDEN ÇIKAN ATEŞ


        Asker anılarım gelir hep ne zaman Sivas'a deplasmana gitsek, -30 dereceyi görmüş; orada soğukta atletle her gün 6 km koşmuş, ellerim morarmış, 6 ayda 16 kilo vermiş bir insan olarak çokta hoş hatırlamam İç Anadolu'nun göbeğindeki bu şehiri.

       Maç öncesi kadrolar açıklanınca Melosuz dirençsiz bir o.saha görünümü, Bruma,Yasin,Sneijder ve Burak ile İtalyanlardan gelen alışkanlıklardan öte kendi oyununu kabul ettirmeye çalışacak bir takım ya da aslında maçı erken koparıp yetersiz kondisyon ile kademe yapıp maçı tamamlayacak bir görüntü intibası vardı bende.

       Erken gelen gol tam da böyle bir maç görüntüsü var derken, kaçan 2 pozisyon ve ''hakem hatası'' ile yenilen gol sonrası gerilen sinirler 2.yarıya takımı aslında bir bakıma da ateşledi. Rakibe pozisyon vermeden kontrollü oyunun devamı ve gelen goller ise bizim içimizin buz gibi havada ısınmasını sağladı, sırat köprüsünü kayıpsız atlatmamıza yol açtı.

      Rayına girmiş ve kazanmayı alışkanlık haline getiren bir takım görüyoruz artık, yüzleri gülen bir oyuncu topluluğu ve ne olursa olsun puan kayıplarının en aza indiği bir süreç ki bunun sonucu ne Hamza Hocanın takıma kattıkları ile sezon sonuna kadar devam edecek mücadele ve umut olacak. Zaten ''G.Saray'ın Olduğu Heryerde Umut Vardır'' !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder