16 Şubat 2015 Pazartesi

45 Dakika Düğün, 45 Dakika Cenaze



             Süper Lig'in 20. haftasında hafif yağmur, kar karışımı soğuğu iyice hissettiğimiz bir havada Balıkesirspor ile karşılaştığımız bir kış akşamından 3-1 lik galibiyetle yolumuza devam ediyoruz.

             Maça aslında hızlı başlayan ve Tarığın kendi kalesine atmaya çalıştığı golün ardından gelen ilk korner sonucu kazanılan gol, rakip takımın hızını kesti ve sonrasında Wesleyin zekası, Burağın gelişimi ile yarım saatte biten bir maç izledik Aslantepe'de. Yarım saatin ardından daha hızlı ve baskılı bir takım izlemeyi beklerken önce kontrol oyunu olarak düşündüğüm, sonrasında ise fiziki yetersizlik olduğunu anladığım bir takım oyunu gördüm.

               Özellikle Melo'nun çıkması sonrası 10 kişi kalanın Balıkesirspor değilde biz olduğumuz bir oyun tribündeki bizleri daha da üşütüyor, çok şey beklenen isimlerin yetersizliği de gelecekle ilgili korkutucu düşünceler itiyordu aklımıza. Sonradan giren isimlerin de direnç, etkinlik ve hız yerine daha da durağanlık katması kadro kalitesi ve mimarisi hakkında senelerin yanlışlarını yüzümüze vuruyordu.

               Gelecek hafta Sivas ve Sergen deplasmanı, takımsal zaafların daha tehlikeler yaratacağı, kazanmanın çok daha zorlu ve çetin koşullarla; 3 puanın ise altın değerinde olacağı bir maç bizi bekliyor olacak. İyi yapılanların daha da iyi yapılması, mücadelenin en üst düzeyde olması gereken bir maç ki belki de olumlu sonuç sezon sonu yıldıza bir takımı bu kadar yaklaştıracakken takımın kazanma ruhunun ve yeteneğinin üst düzeyde olacağı bir sonuç dileğiyle yoksa tam tersi suküt-ü hayal ile dibe giden yola ilk adım olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder