4 Haziran 2015 Perşembe

DUBLE KUPA, BEKLE BİZİ AVRUPA


     Mayıslar bizimdi evet ama Haziranı da boş geçmeyelim dedik Türkiye Kupasını'da hem de rakibin sahasında kazanarak 15 yıllık çift kupalık hasreti dindirdik; hem de bu kadar kötü başlanmış bir sezon sonunda.

     4.yıldız hedefiyle çıkılan yolda, tutmayan aşı sonrası gelen değişim; 3 başkan, 2 hoca ve 2 kupayla sonlanarak belki de tarihe bizi kazıyarak bir kere daha ne şartlarda olursak olalım herşeyi başarabileceğimizi gösterdi dosta düşmana. Öncelikli olarak ben şahsım adıma emeği geçen herkese teşekkür ve şükranı bir borç bilirim, sonra da karda kışta, yağmurda dolu da, iş çıkışı Cuma yorgunluk sinir-stres, yol-ulaşım, para-pul sorunu demeden benim gibi stada giden cefakar taraftara da armağan olsun bu kupalar.

    Bundan sonrası daha zor tabi ki, bu sezon ve başarılarla kıyaslanacak gelecek sezon hatta asıl misyonumuz olan Avrupa'da başarı da beklenecek doğal olarak; lakin zaten bizi diğerlerinden ayıran en büyük özelliklerden biri de sürekli kazanma ve başarı kültürü değil mi, kendimizi sürekli geliştirerek herkese meydan okuma yetisi değil miydi.

    Neyse artık biraz sevinelim eğlenelim öncelikli olarak, her tarafı dört yıldızlı bayraklar, satın aldığımız ürünler ve rakiplerle geçilecek dalgalarla süsleyelim; ama unutmayalım ki çok daha güçlü olmalıyız çok daha sağlam durmalıyız. Son sözümde büyüklük taslayanlara, kazanılan kupaları saymaya zaten gerek duymuyorum ama unutmayın sakın Sneijder size bir şey söyleyecek birdaha!

3 yorum:

  1. Bravo..
    süper anlatmışsın, üstüne ekleyecek hiç birşey bırakmamışsın.
    eline emeğine sağlık...

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil