24 Mayıs 2015 Pazar

SELAM OLSUN TÜM KUŞLARA






     Kaldı 1 gerçekten de bu sezonun da sonu gözüktü artık, açıldı kapılar sonuna kadar. Rakip 20 milyon büyük şikeciydi pardon 15 milyon küçük şikeci neyse siz anladınız benim ne demek istediğimi.

     Maç öncesi acabalar vardı akıllarda her ne kadar erken gelen gol aslında erken bitmesinin habercisi olsa da lakin topu rakibe verip geri çekildik nedense. Sonra pozisyonlar biraz tedirginlik yarattı bizde ancak Muslera olduğunu unutmuştuk ya da bir hafta olmayınca her hafta kalede Sinan B. var diye düşünür olmuştuk.

     Sonra ise yine bir peri çıktı pardon Wesley çıktı ve gol atamadığı tek büyük olan bejekeye de golünü attı gerçi Günay maçtan önce kolumu çekmeyeceğim demişti lakin ama kolunu uzatması da yetmedi olası sona.

     Henüz lig bitmedi evet ya da bitirilmedi nedense; aynı gün oynayamazsınız dediler bize belki puan kaybederiz diye. Şimdi yarın olur olur olmazsa da Rize de bir puan 4. yıldız için beklenen sonuç olur ancak artık kek kalıbından çıktı yıldız armaya doğru geliyor küçük kuşların bakışları arasında. Ne demiştik Mayıslar Bizimdir, ya da Herkes Rütbesini Bilecek; biz söylemeye onlar dinlemeye doymadı ama ne yapalım dedikleri gibi sloganda da ''Onlar Konuşur Biz Yaparız hem de Milletçe Alkışlayarak''
     

2 yorum:

  1. Eyvallah..
    takımı şuan irdelemeye gerek yok. herkes yoruldu. artık şampiyon olduk diyorum. fakat kesinlikle lig bitince takım ele alınmalı. ilk maçta ve ikinci maçta da jimnastik kulübüne 2'şer gol atmak çok keyif vericiydi. burak'ın çıkarken yaptığı terbiyesizlik, maçın kontrolünün tamamen bizden çıkması vb.. konuları daha sonra irdeleriz.
    şampiyonluğun resmiyet kazanacağı rize maçından sonra bolca konuşuruz..

    bu maratonda tüm futbolculara, teknik heyete, yönetime, ama daha çok tribünleri dolduran, zor günlerde dahi takımına güvenip yalnız bırakmayan şanlı taraftarımıza çok büyük teşekkürler..

    YanıtlaSil
  2. Eline, yüreğine sağlık

    YanıtlaSil