12 Mayıs 2015 Salı

IT'S IS LOADİNG; ŞAM...



         Şam Suriye'nin başkenti evet ama; benim bahsettiğim şu anda başkent değil, kazanmaya az kalmış, 4. yıldıza az kalmış bir takımın sezonun sonunu anlatıyor.

        Mersin maçı kalan 4 maç içerisindeki deplasman olması ve 3 gün önce oynanan bir maçın yorgunluğu sebebiyle çok büyük önem teşkil ediyordu. Takım her deplasman maçında olduğu gibi çekingen başladı yine maça, ileriye gidemiyor ve kanatlar aksıyordu. Önde de top tutamayan bir takım kimliği gösterince yediğimiz baskı pozisyonlar vermemize sebep olurken Yasin bireysel yeteneğini ortaya koyarak aslında rakibin zayıf noktasını gösterdi bize de lakin takım biraz stres, biraz yorgunluk, biraz da beceriksizlik yüzünden ilerleyemedi ve tutunacak bir dal aradı; Muslera.

       Muslera, küçücük elleriyle çıkardıkları, arkadaşlarına verdiği güven ve arkadaşlarına sağladığı rahatlıkla götürdü bizi 3 puana birde düşünmeye itti bizi, haftaya cezalı kalede taraftar durmalı maç sonuna kadar diye.

       Evet kaldı 3 maç alınacak 9 puan ve yükleniyor yavaş yavaş 4. yıldız; şu an daha Şamdayız, Piyonu oynamak lazım ve bunun sonunda ise bizi Şah-Mat bekliyor. O zaman hep beraber C.tesi stada kaleye geçip ileride gol atmaya...

1 yorum:

  1. Güzellll....
    ekstra yorum yapmaya gerek kalmadı. resim aynen öyle. dün moralleri bozan tek olay emre çolak'ın çıkarken yaptığı harekettir. şampiyonluk yolunda ahengi bozmaya hakkı yok emre'nin. bu hareketini unutmayacağım.
    ****

    YanıtlaSil