16 Mayıs 2015 Cumartesi

KALDI 180 YA DA DAHA AZ...


   Belki şimdiden şampiyon ilan edildik, ya da şimdiden zaten kazanıldı maçlar. Zafer inananlarındır evet ama şike medyası pompalıyor bu haberleri, amaç belli istenen belli.

   Bu şartlarda çıktık Gençlerbirliği maçına da biraz stresli, biraz heyecanlı, biraz da sıkıntılı. Taraftar rekoru vardı bu sezon için ki çok büyük destekle başladık maça lakin yeterli baskı kuramadık özellikle de ilk yarıda. Her hızlı kanadı olan takım bize sorun yaratır tezi bugün de geçerli oldu ve sıkıntı yaşadık yine ama biraz yeteneksizlik, biraz basiretsizlik, biraz da şansızlık gol atmalarını engelledi bize karşı kalede Muslera olmasa da .

   2. yarı ise Yasin-Sneijder işbirliği beklerken, Wesley- Burak işbirliği üst üste pozisyonlar bulmamızı, sonuç olarak ta baskının artması aslında gelmesi gereken golün haberini verdi bizlere gerçi o da kaleci yardımıyla ve şikeyle olmuş deselerde.

  Neyse it ürür kervan yürür, kapısının önünü temizleyemeyenler herkesi kendi gibi kirli sanar ama tarih kazanan ve inananları yazar, bu sezonda bizi yazacağı gibi.

1 yorum:

  1. çok doğru..
    en koyu fb'liler bile şampiyon GALATASARAY derken, amaçlarının tebrik olmadığını gayet iyi biliyoruz. ligin ilk yarısınında skandal bir gol atmış olan fb bu gol sayesinde olsa bile şampiyon olma hayali içindeler.
    neyse ki takımımız ve tribünler bunlara kulak vermiyor ve görevlerini yapıyorlar. müthiş bir dirençle bize karşı oynayan her takıma karşı daha sakin olmamız gerekmektedir.
    aslında bana göre şampiyon olduk ama "fenerasyon" tedirgin ediyor hala..
    bjk maçında yapılacak sözde hakem hataları ile bütün emeğimiz çalınabilir. gençler maçında şike var diyenler fb-mersin maçına sessiz kalıyorsa, oradaki skandal hataları göremiyorsa, mersin başkanının açıklamalarını umursamıyorsa, ortada bal gibi art niyet olduğu görülecektir.
    neyse.. biz işimize bakacağız. ve inşallah en fazla 180 dk sonra şampiyonluk turu atacağız.
    hadi bakalım...

    YanıtlaSil