4 Mayıs 2015 Pazartesi

KRALIN FERMANI


         Belçika Kralı Philippe değil bahsettiğim ya da Hollanda Kralı W.Alexander değil; Süper Lig'in kralı Burak Yılmaz verdi fermanı kesti cezayı bugün.

         Akhisar deplasmanı aslında bize geçen sezon sıkıntı yaratan, başında R.Carlos ve tecrübeli yabancılarıyla süprize açık bir maç görüntüsüydü başlangıçta lakin aslında çok ta iyi başlanmayan maç ilk net pozisyonun hatta Wesley'in ilk Zokora faullerinden ve baskısından kurtulduğu pozisyonda etkili şutu sonrası takipçi Burak ile gelen golle rahatlamamızı ve ikinci şık kafa golüyle de 35 dakikada maçı koparmamız ile sona erdi.

         Genel görüntümüz G.Antep maçı gibi az pozisyon veren, daha dengeli ve ayağa oynayan bir takım havasında idi, herkes görevini yaptı sayılır aslında da ama haftalar sonra da Hamza Hoca'nın doğru kadroyla çıkması da galibiyetin anahtarı oldu biraz da diyebiliriz.

         Kaldı 5 hafta ipler bizim elimizde yine, lakin p.tesi sonrası oynayacağımız Cuma maçı aslında feNerasyonun'da bir tek Avrupa takımı olarak bizi gördüğünün bir kanıtı herhalde, Ş.Ligi oynayamaya alışık bir takım ancak bu kadar kısa sürede fikstürün altından kalkar diye düşünüyorlardır kesinlikle.

         Neyse olsunlar engel, yapsınlar düzenbazlık, kursunlar kumpas; Mayıs ayı geldi rakiplere bizden söylemesi ama biz kendi kendimize hata yapmayalım gerisi varsın uğraşsın; sonuç zaten ortada olacaktır kazanan da hakeden yani biz.

1 yorum:

  1. Dün yapılan maç aslında daha farklı da bitebilirdi. özellikle 2. yarı takım nedense gol yollarında silindi. bu sonuç yeter fazlasına gerek yok, havasında 2. yarı izledik. takım olarak herkesin görevini yaptığı yorumu kesinlikle isabetlidir. fakat bu görev farkın açılması yerine skoru korumaya itmiştir takımı. akhisar ise mücadele etmeye çalışmış ama özellikle gekas'ın yokluğunda muslerayı pek de terletemediler. nedense maç boyu kalemizi uzaktan şutlarla yokladılar, kalede muslera olmasına rağmen..
    netice olarak dün takım iyi not aldı ama ligde iddası olmayan bir takıma karşı oynadık. ilerleyen maçlar daha sıkıntılı geçecektir. son 5 maç için umarım tüm futbolcular ellerinden gelenin fazlasını yapar ve 4. yıldızı takıma kazandırır...

    YanıtlaSil