8 Mayıs 2015 Cuma

DURAN TOPLA KALDI FOUR!


       Duran topu sadece atan değil ceza sahası içerisinde rakibinden önce davranan ve pozisyon alan da önemlidir sonuca ulaşabilmek için; Hagi varken arka direkte Capone ile biten bu organizasyonlar sonra belirli süreler gerçekten durgunluğa geçti bizde. Kısım kısım senelerce çok etkili yapamadığımız bu organizasyon özellikle bu sezon Wesley'in organize edip Chedjou'nun kafalarıyla düzenli ve etkili hale geldi yeniden.

       Bu hafta ise Konya bize karşı otobusü çekip bekleyince ve Hamza Hoca'da oyuna müdahalede geç kalınca yapılması gereken en önemli şey aslında serbest vuruşla rakibi açmaktı da bu biraz geç olsa da gerçekleşti ve bu haftayı da kriz geçirmeden tamamladık lakin yine akılda kalan 4 hafta da soru işaretleri ve acabalarla.

       Hamza Hoca neden Emre Çolak ile başlamadı Bruma ile başladı, neden geç değişiklikler yaptı hatta Umut'u alması oyuna ne kadar doğruydu Yasin çıkarken. Takım neden hızlı top çeviremiyor, neden kanatlar yeterli aktiflikte değil; neden sürekli pozisyon ve kademe hatası yapıp gol yeme alışkanlığımızdan vazgeçmek istemiyoruz gibi sorular kafamızda dolanıyor lakin sezon başında da yazdım 80 sonrası gelen goller Şampiyonluk ibaresidir, 4.yıldız habercisidir.

      Salı gün ki Ş.Ligi maçımız; pardon Mersin deplasmanımız, bu kadar yakın olunca tarih Avrupa! maçı sandım, bu hataları min. yapma max. konsantre gerektiren bir konumda olacak bizim için ki rakiplerin bize yatması yani bizle oynarken yere yatması ve kalkmaması için çok fırsat vermememiz gereken bir ortamı oluşturmamız ve sonunda da gülmeye devam edeceğimiz günlerin bizi beklemesini umut ediyorum ama İNANç ve YILMAZ mücadele beni heyecanlandırıyor sizlerde bayrakları hazırlayın bence.

1 yorum:

  1. Geriye kalan 4 hafta ile ilgili beni korkutan tek şey Hamza hocadır..

    YanıtlaSil