9 Mayıs 2017 Salı

Söylem Degil Eylem Zamanı Artık



    30. Haftayı geride bıraktığımız bu sezonun ardından da kalan 4 maçta Avrupa hedefimizi sürdürmek elimizde tek barut olarak kalmış gözükmekte. Sezona JOR ile başlayan bizim de çok ümitli ve umutlu başlayıp belki de hata yaptığımız ama asıl hata yapmaması gerekenlerin bizden daha çok yanlışa kapıldığı sonucun ise kupasızlık olduğu bir yıl daha geride kalıyor gözlerimizin önünde.

   Şimdi yine gelecek sezon icin neler yapmalıyız düşünceleri, neler nasıl değişmeli; nasıl uzun süreçĺi zaferlere geri dönülmeli diye planlar yapmaya basladık. Bu sefer ben en azından kendi açımdan daha temkinli ve tedbirli düşünüyorum ama bdnim düşünmem onemli degil tabi ki.

    Takım en basta tartışmasız Florya'da tek hakim olacak bir isime teslim edilmeli, deneme, yanılma yöntemi, iyi insan olması, ya tutarsa hesabı artık bu sezon yapılmamalı. Kaleci hariç her mevkiye takviye yapılması söylemini ben Musleranın da performansını düzenli yüksek tutabilmesi için oraya da iyi bir yedek alınmalı ile taçlandırıyor, yapılacak hamlelerin önce direkt oynayacak kalitede olması gerektiğini söylemeye bile gerek olmadığını düşünüyorum.

    Gençleşme, yenilenme; degişemeyenin kaybolduğu modern futbolda zaten olması gereken hamleler iken oyuncuya dayalı değil senelerdir söylenen sisteme uygun takım kurulmasının artık zamanı geldi de geçiyor bile ama konuşan biz konuşmakla kalıyor ve hataları her sene izlemeye devam ediyoruz.

     Sportif anlamda başarılara alışmış bir nesil doğal olarak sürekli başarı ister ve bekler lakin yapılacak doğru hamleler de onları ümide sevkeder. Artık gerekenin yapılması gerektiğini bekliyor ve diliyorum zaten biz ayağa kalktığımızda ayakta ki herkes eğilmek zorunda hisseder kendisini çünkü heryerde daima kralın sözü geçer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder