6 Haziran 2017 Salı

YENİDEN BAŞLASIN...


     2016-2017 sezonu bizim için 64 puan ve lig 4.lüğüyle sona ererken; tarihimizde ilk defa 2 sezon üst üste ilk 3'e girememe, oynanacak 3 ön eleme ile de yeni lige erken hazır olma gibi değişik koşulları da karşımıza çıkardı.

    Büyük hedeflerle girilen bir sezon, 7 sezon başı 2 devre arası olmak üzere totalde yapılan 9 hamle; sonra aslında sezona kupayla başlayıp JOR Bey'den gençlik ateşi ve değişim bekleme; hayalkırıklıkları, yanlışlar, eksikler, yenilen haklarımız vs gibi olumsuzluklarla devam eden ve biten bir yıl olarak geride kaldı.

    Çok kritik bir senenin bizi beklediği, artık her kulvarda sportif başarının elzem olduğu, değişilmesi gereken birçok konunun mevcutluğu ve takımdan kopan taraftarın da heyecana dahil edilmesi gibi koşullar ortada iken işler her sezondan daha da zor aslında. Neler yapılması gerektiği zaten ortada hep aynı şeyleri söyleyip, hep aynı konular üzerinde dolaşıyoruz; ama futbol takımı için kısaca tekrardan kendi görüşlerimi yazayım.

    Sportif direktör ve hocaya yetki veriliyorsa doğru ya da yanlış onların hamle yapmalarına izin verilmeli ve tam destek verilmeli.  Takımın kalitesi her mevkide arttırılırken gençlik hamleleri de altyapımız takviyeli ve dışarıdan yetenek eklemeli devam etmeli. Taraftarın eski heyecanı geri getirilmeli, indirimler, kampanyalar, yıldız hamleleri vs artık ne gerekiyorsa yapılmalı.

    Aslında herşeyden öte birlik ve beraberlik sağlanmalı, beyaz bir sayfa açılıp yazmaya yeniden başlanmalı, çünkü tarih  hep yazılanları bizim önümüze sunar, gerçekler hep tarihte mevcuttur ve o tarih zaten G.SARAY'ın yazdıklarıyla doludur.

1 yorum:

  1. ne bileyim! bu yıl gerçekten de kırıldım. beklentilerimi o yüzden çok yukarıda tutmayacağım. kritik yıl diyorsun ama inan bişey olmaz.
    tabiki GS aşkımız devam edecek ama kırgınlıkla..

    YanıtlaSil