8 Eylül 2017 Cuma

10'LARLA YENİ DÖNEM


   2017-2018 transfer sezonunun bitmesine saatler kala transferlerimizi tamamlamışken bu yazıyı yazmayı istedim; herşey netleşmiş olsun biz de önümüze daha sağlam bakalım diye.

   Beklentilerin düşük ama eylemlerin büyük olduğu bu dönemde yapılan 10 hamle ve takımın geleceği hakkında birkaç yorumumu paylaşmak istiyorum ben de sizlerle fikir alışverişinde bulunmak amacıyla...

    Geçen iki kötü sezonun ardından aslında geç kalınmış bir operasyon yapıldı, kısa ve doğru geçişlerle hem kadro kimyası daha iyi olabilecek hem de sonuç anlamında daha sevindirici işler yapabilecekken beklenilmesi tarafımıza büyük kayıplar yazsa da artık zaman önümüze bakma ve bundan sonrasını düzeltme zamanı olarak gözükmekte.

    Hep belirttiğim Musleraya iyi bir alternatif ile biten transfer sezonu, savunmaya lider; bitmeyen Denayer aşkımız, sağ ve sol bek hamleleri, değişen orta saha, efektif kanat, saha içi lider ve forvet ile tamamlanmış olup; aslında kağıt üzerinde şampiyonluğun en büyük adayı olmamızı sağlamış olarak kafalarımıza işlemiş bir durum göstermekte artı zaten takımımız da 3'te 3 yaparak lige başlamışken.

    Tudor'a olan güvensizliğin sona ermesi veya yönetimle taraftarın açık olan arasının düzelmesini sağlamak açısından da çok önemli bir katkı sağlayan bu transfer sezonunun belki de en kazananı sportif direktörümüz Cenk Ergün oldu. Yapabilecekleri tartışılan ve soru işareti olarak belirtilirken birden transfer sihirbazı imajını oluşturan Ergün için artık hepimiz daha büyük hedefler ve beklentilerle dolu konuşmalar yapıp övgü sözcüklerini rahatlıkla ifade edebiliyoruz.

    Pozitif gözüken bu tablonun sürmesi bizim de desteklerimize bağlı tabi, bir bütün halinde hareket ederek, takımı öne iterek çok kuvvetli bi kimya oluşturabiliriz bu sezon ki gelecek sezonlar da artık olmamız gereken yerde Ş.Liginde yaptıklarımızın üstüne çıkmamızı sağlayıcı bir güç oluşturmuş oluruz daha şimdiden.

    Hep söylediğimizle bitireyim sözlerimi, değişemeyen ve gelişemeyen takımlar rakiplerinin gerisinde kalmaya mahkumdur; biz değişimi başlattık gelişim ise araç olan ligi en üstte tamamlayıp amaç olan Ş.ligine giderek gereçekleşecektir. Artık bu sezon Mayıslar yine bizim olsun yeter ki desteği ufak takılma ve tökezlemelerde hemen keserek değil arttırarak devam ettirelim ve unutmayalım ''Başka Galatasaray Yok''; bir tane armamız var.

3 yorum:

  1. süper..
    inşallah temennilerin de gerçekleşir, bunu canı gönülden istiyoruz.
    üstüne ekleyecek bir şey yok.
    eline sağlık..

    YanıtlaSil
  2. Tek temennimiz takımın bu istikrarda devam etmesi. Galatasaray bunu başarır

    YanıtlaSil
  3. Tebrikler tam tam güzel teşhis

    YanıtlaSil