11 Haziran 2014 Çarşamba

GRANDE MANcini



        Evet aslında beklenen, beklenmeyen oldu diyebiliriz bugün itibariyle; konuşulup ta hayata geçirilmeyeceğini düşündüğüm, kalmasını ve yetki verilmesini istediğim hocamız ile yollarımız ayrıldı maalesef. Maalesef diyorum çünkü yerine henüz yenisi gelmedi ve kimin geleceği de belirli değil; yeni sezona 4.yıldız hedefi ve Avrupa'da devam edecek başarılara doğru yelken açmayı planlayan biz için 11 Haziran geç bir tarih aslında seçim için tabi önceden seçim yapılmadıysa.

       Ben ilk geldiği gün çok sevinmiştim hatta verilen yetkiler ve önüne sunulan projeyi de duyunca heyecanlanmıştım lakin eldeki hesap çarşıya uymadı. FFP bizi bu günlere kadar götürdü tabi ki biraz da ülke şartları ve aslında taraftarla hoca arasında uyumun tutmaması da .

       Neler yaptı aslında o gruptan ilk maçını oynamış ve puan alamamış bir takım olarak devraldığı ekibi ilk 16'ya çıkardı, 9 sezon sonra T.Kupasını müzemize getirdi ve takım 2. olarak Ş.Ligine direkt katılma hakkı kazandı. Başarılı mı derseniz göreceli derim başarısızlık daha da göreceli aslında ama imkan verilmeli en azından sözlerin bir kısmı tutulmalıydı neyse gelen gideni aratmasın ama tek ve büyük şansızlığı efsane olmuş bir hocanın arkasından hatta o kötü ayrılmışken gelmesi oldu.

      Bu arada giderken yine adamlığını gösterdi ve söylenildiği gibi paraları cebe atarak değil sadece hakkını alarak ve prensiplerinin arkasında durarak gitti, adından da anlayabileceğiniz gibi MANcini, belki birgün yine kesişir yollarımız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder