23 Haziran 2014 Pazartesi

M.SKİBBE Mİ YOKSA J.KLOPP MU; Thomas Tuchel


T.Direktör konusunda artık sona yaklaştığımız şu günlerde çok ilginç gelişmeler yaşanıyor G.Sarayımızda; Lucescu olmayınca yine tecrübeli ve kariyerli isimlere yönelen Başkanımız adeta sosyal medya ve taraftar isteklerinin tabi ki birazda yanındaki danışmanın etkisiyle yönünü genç ve kariyeri parlak, patlaması beklenen bir adaya yönlendirdi, T.Tuchel’e.

T.Tuchel, Yeni J.Kloop diye adlandırılan, hırslı yapısı, saha kenarındaki enerjik görüntüsü; az kaynakla yaptığı iyi işler ve yeni jenerasyonun en gözde hocalarından biri olarak gözükmekte şu anda Almanya’da. 4 sezonluk Mainz kariyerini kendi isteğiyle daha büyük bir kulüp; şampiyonluk ve Ş.liginde başarı için bitiren kişinin yolunun buralara düşmesi aslında büyük sürpriz olarak gözükmekte.

Schalke ve B.Leverkusenin baskılarına rağmen bırakılmayan Tuchel; B.Münih ve B.Dortmund tarafından da ilerideki hocaları listesinde ilk sırada yer alan bir kişi olması,bizim gibi tutarsız ve ne yapacağı belli olmayan bir ülkede kariyerini riske atması aslında olmayacak şeyler gibi gözükmekte şu anda yalnız gelen haberler sadece açıklamanın geleceğini beklendiği yönünde.


Geldikten sonra daha ayrıntılı analizini yaparım tabi ki ancak kısaca rakibe göre taktik seçen, hücum futbolunu seven, genç oyunculara ağırlık veren bir isim kendisi ki burası onun için bir sıçrama tahtası bizim içinde yeni devrimlere yol açacak bir kapı olabilir; ne diyelim GEL VİCDANSIZ ÇAĞIRMAZDIK ACİL OLMASA!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder