3 Temmuz 2014 Perşembe

YENİ HOCAMIZ CESARE PRANDELLİ...


       Sonunda yeni hocamız belli oldu; beklediğimiz hiçbir isim hatta belki de herkesin beklediği hiçbir isim olmadı;  Başkan çıkan isimlerin dışında hatta kendi söylediğini bile inkar ederek bir süpriz yaptı ve İtalya Milli Takım hocasını başımıza getirdi.

      Şimdi o zaman Mancini neden gitti derseniz aslında birçok sebebi var gözüken ve gözükmeyen; her maç farklı 11'le çıkması, saha kenarında beklenen reaksiyonu vermemesi, realist söylemlerde bulunması ve iddialı konuşmayı sevmemesi, taraftarın istifa söylemleriyle karşı karşıya kalması; pahalı transferler istemesi bunlardan sadece birkaçı ki ben farklı yerlerde büyük imkanlarla çok başarılı olacağını hala düşünüyorum.

      Yeni hocamıza gelirse ise tabi ki memleketinden dolayı Manciniyle kıyaslanacak ancak farklı bir çok yapısı olduğunu düşünüyorum; Prandelli genelde eldeki kadrodan en iyi harmanı çıkarmaya çalısan bir isim misal Mancini daha çok imkan isteyen ve genelde büyük harcamalar yapan bir antrenör. Prandelli çalıştığı takımlarda hep daha iyi insani ilişkileri ve insan yönetimiyle tanınırken, Mancini genelde kendi aldığı oyuncuların bile istediklerini yapamadığı takdirde ağır tepkiler veren ve aslında ayrıldığı takımlardan takıştığı adamları mevcut olan bir isim olarak dikkati çekmekte...

      Kıyaslamaya daha fazla devam etmeyeyim, şimdi zaman Praandelli'ye destek zamanı; oynattığı güzel hücum futbolunu bize de oynatacağını umuyor ve bekliyorum; bir Sinyor gitti başka bir Sinyor geldi; o giderken kupayla gitti Prandelli de gelirken kupaların garantisiyle gelecektir kupalarla imza atacaktır; bizi seçmesi de G.Sarayın marka büyüklüğü açısından gerekli yerlere de mesaj verdi tekrardan. Hadi Sinyor 4.Yıldız için arkandayız, yanındayız!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder