14 Temmuz 2014 Pazartesi

2014 DÜNYA KUPASI ALMANYA'NIN


         Bir D.Kupası serüveni daha bol gollü, heyecanlı ve gerçekten zevkli maçlarla son buldu ve bize yeni dersler çıkarmamız açısından yol gösterici, etkileyici sonuçlar bıraktı.

        İlklere gebe olduğu gibi misal ilk defa G.Amerika kıtasında düzenlenen bir turnuvada Avrupa'dan şampiyon çıktı, sonlara da sebep oldu milli takımı başarısızlık ve hayalkırıklığı sebebiyle bırakanlar olduğu gibi buradaki sonuçlarla misal Scolari.

         Geneline bakarsak turnuvanın Almanya hakederek kazandı, doğru organizasyon, kadro seçimi ki kamuoyu bile yönlendirdi burada hocayı Lahm ı bek oynattırarak, senelerdir kulüp takımlarında, altyapılarda bir arada oynamış bir futbolcu topluluğu ve teknik ekiple inanan insanların zaferi oldu bu kupa.

          Brezilya'nın kazanamamasına ki yanlış oyuncu çağırımı sonucunda Ronaldinho, Kaka, L.Fabiano gibi oyuncuları bize izlettirmemelerinden dolayı bende sevindim, Hollandanın finale kalmamasına ise Sneijderden dolayı üzüldüm, genel hatlarıyla hücum oynayan ve kazanmak isteyen takımların olduğu bu turnuva çalışanlar için saatinin çok ta erken olmaması ve uykusuz gecelerle de hatırlanmış olacak; bizim için mi biz hala 5+3 deyiz önce bir onu çözelim...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder