13 Haziran 2014 Cuma

YARIM KALAN HİKAYENİN DEVAMI İÇİN; M.LUCESCU


        Evet daha kesinleşmese de ya da biz öyle biliyorsak ta biten ya da bitmek üzere olan bir t.direktör Mircea Lucescu. Mancini gittikten sonra bu tarihte yapılması gereken en iyi çözüm kim diye sorarsanız herhalde herkes onun adını verir, onu tercih ederdi.

       Zamanında bende çok eleştirdim kendisini, gelme zamanından, oynattığı oyuna alışık olmadığımızdan ya da gençliğimden de biraz tabi ki ama değerini kaybettikten sonra fazlasıyla anladım ki o da gösterdi zaten herkese nasıl bir hoca olduğunu.

       Onu geri getirmek iade-i itibar değil aslında bence sadece, üst düzey bir taktisyen, iyi yürekli bir insan ve G.Saray sevdalısı bir adama yetki vermek demektir ayrıca da.
 
       Ben geldikten sonra tam destek olacağım kendisine, yapacakları da aslında bizde ve bizden sonra yaptıklarının bir kopyası olacak buna inanıyorum, yeter ki çalışmasına izin verelim ve masabaşı oyunlara izin ve yer vermeyelim. Kendi adıma da bir özür borçluyum zaten o da gelince yapacağım zaten hem de bizzat kendisine, ne diyeyim 3. yıldızı onunla aldık sıra 4. yıldızda!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder