30 Ağustos 2014 Cumartesi

4.YILDIZ İÇİN...

   
     2014-2015 Sezonunu Bursa deplasman galibiyetiyle açıyoruz ve 4. yıldız yolculuğuna 3 puanla başlıyoruz sezona. Aslında pekte iyi başlamadı sezon bizim için sorunların daha çok gözüktüğü bir başlangıç diyebiliriz; sponsorsuzluk, gelmeyen transferler; oturmayan takım yapısı, kötü oyun sonrası kaybedilen Süper Kupa.

     İlk maçlar hep zor olmuştur ancak rakip Bursa ve 6 deplasman senesinde alınamayan galibiyet hasreti daha da zor kılıyordu bizim için maçı ki ilk yarıda yine yavaş, pasif ve etkisiz kontrol oyununun atak futbolundan önde olduğu bir takım vardı sahada. 2.Yarıda ise aslında topun önce hakimiyetini alarak ilk golü bulmak sonra da rakibi kontrollü bekleyip kontralar ve bence doğru hamlelerle güzel bir başlangıç yapıldı sezona.

    Prandelli sürekli hazırlık maçlarında denediği 4-2-3-1 den vazgeçip zaman zaman 4-3-1-2 ve 4-3-3 oynatarak rakibe göre şablonunu hazırlamıştı bu sefer. Bu belki de gelecek transferlerle bundan sonra da bu çeşitlilikte oynayabilecek bir takım istediğini herkese gösterdi ki istediği oyun içinde gerçekten hem takviye hem de zaman gerekiyor bunu da görmüş oldu.

    Ben hocaya çok güveniyorum ve artık gelmesi gerekenleri bekliyorum, sonra takım birlikte oynadıkça zaten daha net bir fikir sahibi olacağız ancak bu takımın potansiyeli ve bu sezon ki kadrosu böyle değil olmamalı da çünkü önümüzde kazanılacak bir Şampiyonluk ve Avrupa'da alınacak zaferler var; bekliyoruz güzel günler gelecek inanıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder