30 Ağustos 2014 Cumartesi

HERKES LAYIK OLDUĞU YERDE, DEVLER LİGİNDE 13.KEZ!


     
      Evet Ş.Ligi müziği benim için ayrı bir önem teşkil eder, düğün giriş müziğim olmasının yanında G.Saray deyince aklıma ilk gelen uluslararası futbol arenasının en büyük organizasyonu ve bize çağrışımı demektir.

     D Grubunda olacağız bu sene, 3 defa üst üste ve toplamda 13.kez olmak üzere bir Devler Ligi takımıyız ki üst üste 3.kez gruplardan çıkmak istiyoruz bunu da başarabilecek bir takım varsa adı kesinlikle G.Saraydır.

     Geçen sene ki öncelikli olarak grupla kıyaslarsak daha kağıt üzerinde makul gözüken bir kura oldu ancak genel hatlarıyla bakınca da Dortmund ve Arsenal arkasında 3. sırada olmamız makul gözüken bir tablo var ortada.

     Bu grubun favori takımı 2. torbadan gelen B.Dortmund gözükmekte, J.Klopp önderliğinde kompakt ve hızlı oyun oynayan, form tutturdukları zaman Avrupa'da herkesi yenebilecek çok korkutucu bir takım  ki tek avantajımız Almanya'da bile yalnız kalmayacağımız.

    Arsenal ise hala geçmişin torpilini yiyen, wonderkidlerle bu işin olmayacağını anlayan lakin henüz en üst seviyeye ulaşamamış, Avrupa'da da istikrarsız bir takım tabi ki kadro yapıları, genişlikleri, isimleri, markaları çok iyi ancak baskı altına girince hata yapabilecek yapıları da bize şans doğuruyor.

    Anderletch ise grubun tek şampiyonu olmasına rağmen kağıt üzerinde en zayıfı olarak gözükmekte, Avrupa takımı olmaları ve tecrübeleri önemli bir unsur tabi ki ancak başarıları son senelerde hiç yok denecek kadar az ki gruptan çıkma ihtimalleri de çok büyük bir süpriz olmazsa imkansıza yakın gözüküyor.

    Biz şansımızı kendimiz belirleyeceğiz bu grupta, Derwallinde dediği gibi G.Sarayın olduğu heryerde umut vardır ki biz Avrupa takımıyız, rakipler yine 3 takım tutacak biz ise yine kendimizle gurur duyacağımız bir hikaye yazacağız; peki nereden mi biliyorum, tarihe gözatmak yeterli bilmeyenlere de duyurulur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder