3 Mart 2014 Pazartesi

5 DEPLASMAN KALDI DİREN BERK



Bursa kupa maçını saymıyorum onda daha sakinim, Chelseayi zaten saymama gerek yok o ayrı dava; ama her deplasman puan kaybı gına geldi artık.

Taktik, teknik konuşmaya gerek yok sıkıldım çünkü başka açılardan yaklaşacağım bu maça. Birincisi neden sürekli siyah forma giyiyoruz deplasmanlarda; matem rengi iç karartıcı bir renk birde rakibe korku salacağını da düşünmüyorum, tamam sürekli parçalı giymeyelim ama kırmızı formamız var daha fazla cesaret verir ve rakibe de korku bence bu da incelenmeli.

Artı Drogbaya laf edersem taş olayım artık, en azından o kaçırıyordu sahada uyuyordu belki hiç koşmuyordu ama duruşu vardı en azından onu izliyorduk; koskoca takım forvetsiz oynuyor maalesef sorumluları da malum ama onların şimdi keyfi yerinde ne de olsa kaçtılar takımı bırakıp.


Birde Londrada deplasmanı hakkında o ayrı dava ya onu aslında hiç hatırlamasam daha iyiydi ancak Avrupada farklı oynuyoruza, büyük takımıza güvenip şimdilik atalım kafadan bunu, birde ricam olacak iyi bir sakinleştirici lütfen bana bu maçlar öncesi yoksa sanırım zor dayanacağım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder