18 Eylül 2014 Perşembe

Doğum Sancıları mı Vefat Habercisi mi?


      Bu sezon Ş.Ligi maceramız kendi evimizde Anderlecht karşısında son dakika da bulduğumuz beraberlik golüyle 1 puan alarak biraz hayal kırıklığı ve tepkilerle başladı.3 puan beklediğimiz maçta aslında puanı son dakikada kurtararak bizlerde de ilerisi için karamsar bir tablo sürdü biranda önümüze.

      Maç için analize gelirsek aslında takımın ağır toplarının formsuzluğu ve taraftarla uyumsuzluğu, yeni gelen transferlerin geç gelmesi sonucu uyum sürecinin uzayacağından hazır olmamaları, takımın sisteminin ve oyun anlayışının oturmaması gibi etkenler taktiksel analize gerek kalmadan herşeyi anlatıyor aslında.

     Ben Prandelli hocamıza güvendiğimden dolayı aslında bunun biraz doğum sancısı olduğunu, gelecek güzel günlerin yakında olduğu kanaatinde olanlardanım, çünkü her maç aslında artan bir koşu mesafesi, girilen pozisyonların çoğalması gibi pek dikkate alınmayan istatistikler var ortada; tabi ki durum bazılarına göre ise tam tersi.

    Takımın benimde katıldığım hücum hattındaki hem oyuncu kalitesi hem de yaratıcılık anlamında yetersizliği, yerlilerin bir türlü istenen seviyede olmaması, hocanın daha net 11 ini bulmaması da aslında felakete sürükleyen sebepler olarak gözüküyor bir kısma göre de .

   Biraz daha beklemek lazım hem kadro, hem oyun, hem de skor anlamında; Hocaya ve oyunculara bir yere kadar da destek olmak, yuhalamak, kaybetmek şu anda en kolay çözüm tabi ki, taraftar artık sonuç görmek ve iyi oyun bekliyor yapılan yatırım karşılığında. Neler olacak göreceğiz ama biraz daha sabır bence de ya yeni doğan sağlıklı çocuğu göreceğiz ya da kazma küreği alıp meftayı gömeceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder