25 Eylül 2014 Perşembe

ÜNAL AYSAL BİZDE ÖYLE...


     Evet buradaki yazılarımda da daha önceden paylaştığım gibi, herzaman arkasında durduğum bir isimdi Ünal Başkan. Gideceğini söylediğinden beri içimiz buruk, canımız sıkkın biraz da kalbimiz kırık.

     Kendisini anlatmaya yaptıklarını tek tek söylemeye gerek yok ancak ilk geldiği gün verdiği sözü tuttu bize hem de fazlasıyla bazen, BAŞARI BAŞARI BAŞARI. 2 Lig Şampiyonluğu, 3 kez üst üste Ş.Ligi, 1 Çeyrek Final, 1 Son 16'ya kalma ve Çileklerle dolu pastalar; daha da Süper Kupa, Türkiye Kupası vs... var bu 41 ayda ama sadece futbolla kalmadı yapılanlar, erkek-bayan basketbol şampiyonlukları, Avrupa da kazanılan kupalar, sporcuların aldığı madalyalar...

     Efsane oldu şimdiden bizim gözümüzde, gerçek G.Saraylıların gözünde şimdiden zaten ama sadece başarılarla değil, beyefendiliği, konuşması, hal hareket tavırları, şikeye ve haksızlığa karşı dik duruşu; verdiği imaj ve söylemleriyle tam bir liderdi ayrıca kendisi. Hataları olmadı mı oldu tabi ki yanlış zamanlamaları da oldu lakin ne hatasını reddetti, ne de başkaları gibi yalanlarla bağlamadı koltuğa kendini.

     Bir gün aniden gideceğim dedi ki haklı yanları da var kendisine göre tabi ki ancak biz istemiyoruz gitmesini, sanırım akl-ı selim kimse de istemez, bazı şikeciler, kafatasçılar ve biatçılar hariç. Geri dönmek için uğraşılıyor her ne kadar dönmeyeceğim, dönmek istemiyorum dese de ben de artık döneceğini sanmıyorum işte bir umut bekliyoruz üzgünce, sessizce.

    Ne demiştin Başkan biz bir aileyiz kenetlendikçe daha da büyüyen, senin etrafında büyümeye devam edelim gel kırma bizi, şikeci, yalancı, piyon ve uşakların yüzünü güldürme; G.Saray büyümeye devam edecek biliyorsun biz büyümeyi seninle istiyoruz bunu da unutup Seni Sevenleri Üzme!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder