22 Ekim 2013 Salı

SAĞDAN GİDEN CÜZDAN BULUR



Yoğun, istek, arzu ve talep üzerine nacizane bende '' kumara'' el atayım dedim; bakalım arasından seçme, hepsini birden alma hatta hiç almama şansı sizin elinizde.Ben vereyim de az da olsa günah benden gitsin haydi bol kazançlar...

437 Schalke 04 - Chelsea                       Tahmin:2  ORAN: 1.90
     
      Chelsea kazanmak zorunda ki Jose bence Farfan ve Huntelaarsız Schalkeyi deplasmanda da olsa yenecektir, oranı da oynamaya çok müsait bence bu maçı kaçırmayın.

452 Anderlecht - PSG                            Tahmin:2   ORAN: 1.30

      PSG yi anlatmaya gerek yok, bence yenecekler hem de zorlanmadan; oran derseniz evet belki az ama garanti maç isteyenlere çok güzel bir seçenek.

458 R.Madrid - Juventus                       Tahmin:1   ORAN: 1.40

       Grubumuzdaki maç, anlatmaya gerek yok iki takımı da ama çok yakından takip ettiğim için açıklıkla söyleyebilirim, C.Ancelotti ve ekibi şans vermeyeceklerdir.

456 B.Leverkusen - S.Donetsk              Tahmin: 0-2 Ç.Ş.  ORAN: 1.60

       Çok risk almak isteyenler Lucenin takımına oynasın derim onun oranı 3.20 ancak bence yenilmeyeceklerdir hatta oynamak isteyenler karşılıklı gol var onu da oynayabilirler.

454 Benfica - Olympiakos                        Tahmin: 1  ORAN:1.55

      İki takım arasında kalite farkı var oranda gayet iyi, 1 olur temiz olur ama Benfica ne yapar eder alır.

Bu maçların dışında bence biz Kopenhagı geçeceğiz, B.Münihte handikaplı galip gelecektir; M.City maçında 2 den fazla gol olur yani üst seçeneği çok mantıklı, eee daha ne diyeyim oynayın gari :))


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder