24 Ekim 2013 Perşembe

ZOR GRUP İYİ FİKSTÜR GÜZEL SKOR




Kopenhag deyince tüm G.Saraylıların aklına o güzel anılar, Parken’de kazanılan büyük zafer ve yazılan tarih gelir ki grupta kuralar çekildikten sonra belki de oraya tekrardan dönecek olmanın heyecanı sarmıştır çoğu kişiyi.

Çekilen zor grupta her anlamda bizi en çok sevindiren kesinlikle Kopenhag olmuştu ki hala; dünde sevindirmeye devam etti, maçın ilk 45 dakikalık bölümünde özellikle sağ kanadı çok etkili kullanan ekibimiz, maçı belki de maçtan önce kazanmıştı.

Juventus beraberliği R.Madrid karşısında alınan farklı mağlubiyetten sonra pek beklenen bir sonuç değildi ancak alınan o beraberlik fikstürün de lehimize dönmesini sağladı ve maç önü oyuncular bunun bilinciyle daha konsantre ve motive çıktılar sahaya.

Maçın genel analizine gelince 60 dakikalık kondisyon yeterli oldu rakibi sersemletmek için, aradaki isim kalibresi farkı oyuncuların biraz kıpırdaması sonucu son vuruşlarda da;her ne kadar Burak çokta yeterli olmasa da yine, başarı oranının yüksek olması galibiyeti rahat getirtti ekibimize. Takım daha birlikte oynamaya alışmış gibiydi daha organize ve daha dikkatliydi, Dany sol beki yadırgamadı, Burak forvet kenarlarında oynamayı, Sneijder artık daha serbest ve rahat oyunuyor, Eboue ise adeta eleştirilere cevap veriyordu; genel olarak rakibi boğucu hücum vardı ki bu da Mancinin aslında takımı nasıl oynatacağının bir göstergesiydi yani rakibe ve sahaya göre kadro kuracağının.

Şimdi ipler ekibimizin elinde ama Kopenhag’da Kasım ayında oynamak hiçte kolay olmayacak ki Mancininde ben o maçta daha farklı bir taktikle sahaya çıkacağını daha kontrollü oynayacağını düşünüyorum. Galibiyet 2.lik, beraberlik işin Juve maçına kalması ama 3. Olarak Avrupa Ligine devam edilmesi mağlubiyet ise Juveninde maçlarını takibin artacağı anlamına geliyor ama ben Parkende hep güzel anılar hatırlarım oradan da yine bir güzel anı çıkacağı kanaatindeyim yeter ki başka faktörler etkilemesin takımı.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder