13 Kasım 2013 Çarşamba

GALATASARAY DOĞRU SPONSOR BULMUŞ!


Evet erkek basketbol şubemiz gerçekten çok doğru bir sponsor bulmuş; en kolayından hemen işlemleri sıkıntısız halledebilecekleri, sıra beklemeden hemen işlem yapabilecekleri bir sponsor...

Bu takımda iki seneden beri devam eden sakatlık laneti gerçekten Liv Hospitalı sponsor almakla halledilebilir bir tek; maliyeti de kısmak böyle birşey olsa gerek.Hem bir de üzerine çok iyi bir meblağda kazanıyoruz, biraz boyları uzun çocukların ama ona göre yatağı vardır koskoca hastanenin sanırım.

Şaka bir yana ''kış kış cinler kış kış'' demek geliyor insanın içinden artık, bu kadar da sakatlık normal değil. Sene başında Ergin Hoca kadroyu kurarken sanırım bir iki sakatlık öngörüyordur her hoca gibi onun için alternatifli bir kadro oluşturmuştur elinden geldiğince yalnız takımın neredeyse tamamına yakınının belirli aralıklarla sakatlanması hatta şimdiden önemli parçaların sezonu kapatması beklenen birşey olmasa gerek. 

Tek tek uzun yazmayacağım bu sakatlıkları ancak şimdiden N.Jawai,J.Gordon sezonu kapattı, Ersin,Marko da en az 3 ay olamayacak bizimle.Bu sakatlıkların ben sadece darbeye bağlı olmadığını düşünüyorum; biraz antreman düzeni, biraz da yoğun maç temposu ve buna tam anlamıyla alışık olmamanın da etkisi olduğunu sanıyorum.

Buna çözüm bulmak tabi ki teknik ekibin görevi ancak birileri buna dur demeli sanırım, gerekli yerlere de gerekli takviyeler maddiyata bakılmadan halledilmeli çünkü hedefler büyüyerek başlayan ve ona göre yatırım yapan bir branşta önümüze çıkan dağları aşmak için biraz daha yorulmak gerekli diye düşünüyorum; neyse boşuna ''Yenilmez Armada'' isimi konmadı onu göstermek lazım herkese, geçen sene kazanılan şampiyonluk gibi vermek lazım mesajı yine bu sene.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder