28 Aralık 2013 Cumartesi

2013'E MUTLU SON


Maç başladı ve bitti, bugünün özeti bu aslında; beklenenden rahat oldu diyebiliriz özellikle de Hikmet Karamanın maç önü iddialı konuşmalarına bakınca ben daha dişli bir ekip bekliyordum.

Takımın gözle görülen bir daha birlikte oynamayı öğrenme yetisinin artması, kondisyon olarak daha diri olması, pas trafiğinin olumlu yönde ilerlemesi ve daha iyi pozisyon alan bir ekip haline dönmemiz de çabası bence bugünün özetinde.

Mancini dediği gibi şu anda aldığı ekipten daha iyi bir ekip yarattı, rakibe göre sistem kurarak ligi daha da iyi tanımaya başladı; üç kulvarda birden devam edilmesi de cabası ayrıca o yüzden geçen sürede pozitif ve iyi bir etki bıraktı gelecek için ilk başlardan beri verdiğim desteği en azından haketti diyebilirim.

Yapılması gerekenleri yazacağım bir sonraki yazımda ancak özetle Başkanında dediği gibi en iyiyi daha iyiyi bulmak için değiştirdik; o zaman en iyileri daha iyilerini alarak değiştirmeliyiz yine yapmalıyız ne gerekiyorsa, herkese mutlu seneler istekleriniz gerçekleştirdikleriniz olsun en kötü yılınız hep gülücüklerle dolsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder