10 Aralık 2013 Salı

ŞİNANARİ ŞARKISI İTHAF OLUNUR...


Dün bana göre iki denk ancak taraflı medyaya göre bir favorinin olduğu, şampiyonluğun en büyük iki adayının maçı vardı malumunuz…

Maç öncesi yorumlar eksikliklerimiz çokluğundan ve Avrupada fırtına gibi esen bir takım olduğundan karşımızda kaybedeceği yönündeydi ama unutulan bir şey vardı tabi ki; G.Saray RUHU!

Baştaki hocasından salonu dolduran 10.000 üzeri taraftarımıza kadar inanmanın verdiği gücü bir daha sahaya yansıtıp rahat bir galibiyet aldık sürekli önde götürerek maçı; aslında bir anlamda da mesaj verdik dosta düşmana.

Ünal Aysaldan sonra amatör branşlara yapılan yatırımların artması, daha da değerlenmesi bu dallarımızın kulübün hedeflerine daha uygun hareket edilebilmesini sağlıyor taraftarı da daha çok heyecan ve ümide sevk ediyor. Başımızda gerçekten bu işin piri bir hoca ve iyi bütçeyle kurulmuş winner oyuncuların bulunduğu dengeli ve kuvvetli bir kadro aslında her branşta yapılması gerekenlerin bir özetini sunuyor bizlere de . Emin olun sakatlar iyileştikçe de daha da iyi olacağız daha kuvvetlenip daha güçleneceğiz ve geçen seneki başarıya yaklaşmamız çok daha kolay olacak.

Teknik analize girmeyeceğim ancak uzun rotasyonunda sorunları olan bir rakibin bu problemini iyi analiz ettiğimiz ve içeriden bolca oynadığımız bir maç oldu, taraftar desteğiyle de hep beraber savunma yaparak 62 sayıda tuttuk potansiyelli rakibimizi.

Ben yolun daha uzun olduğunu ve Euroleague ile birlikte yola devam edildiğini, yıpranma paylarının da göz önünde bulundurulması gerektiğini düşünerek takıma hep desteğin motivasyon ve direncini arttıracağı düşüncesindeyim ha birde başlık nereden geldi derseniz şarkıyı dinlemeniz ve bir kere tribünlerde bulunmanız yeterli diyorum artık anlayana… 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder