11 Aralık 2013 Çarşamba

İNGİLİZ, İTALYAN, İSPANYOL, ALMAN HİÇ FARKETMEZ...



Bir takım düşünün senelerdir bir ülkenin kaderini çiziyor, bir ülkenin tarihini yazıyor; kültürü, yetiştirdikleri yaptıkları milyonları sevince boğuyor; bir takım düşünün sahaya ruhunu koyunca sokaktan 11 adam toplasa arkasına ruhunu alınca önüne geleni deviriyor...

Bu takım biziz tabi ki biz yaptık bundan sonra da biz yapacağız herşeyi, G.Saray bir ruh takımıdır kenetlendikçe daha da büyüyen, feriştahı gelse bu takıma o armanın değerini bilen ruhunu koyan Aslanlara karşı gelemez.

Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu bunu herkes böyle bilmeli; geçici bahar olacak belirli süre belki de ama şimdilik bunları konuşmayacağım, zaman eğlence zamanı, zaman zaferin tadını çıkarma zamanı.

Önce Manciniye takımın savunmasını az da olsa düzelttiği 5 maçta 7 puan alıp bu gruptan çıkarttığı için, sonra harkulade taraftara bu hava ve sahada takımına Avrupada başka hiçbiryerde böyle bir destek olmayacağını tekrardan gösterdiği için, sonra futbolculara ruhlarını ortaya koyduğu için son olarak ta Ünal Başkana böyle büyük bir vizyona sahip olduğu ve hep daha yukarıyı düşündüğü için...

Bir lafım da başkalarına büyüklük tartışması yapanlara, üç kulvarda birden yürüyen tek takım biziz hep böyle olduk ama bir daha gösterdik unutmayın G.Saray Türkiyedir, Antartikadan Güney Amerikaya Türk deyince kulüp olarak önce Galatasaray gelir akla, o zaman hep beraber RE RE RE RA RA RA GASSARAY GASSARAY CİMBOMBOM!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder